GAGA people - Dansa själv på Dansens dag 29/4

Dansworkshop för alla åldrar, ingen förkunskap behövs!

Norrtullskolans danssal kl 11.00-12.00
Fri entré men föranmälan krävs.

Arrangeras i samarbete med Dans i Sydost, Kultur och utveckling/dans Region Jönköpings län & Regionteatern Blekinge Kronoberg.

Vill du prova på att röra dig och dansa på samma sätt som de professionella dansarna gör när de tränar? Vill du upptäcka vad din kropp kan göra? 

Kom och dansa GAGA med oss!

GAGA är ett rörelsespråk som israeliska Batsheva Dance Companys konstnärlige ledare Ohad Naharin har utvecklat under många år och använder i det dagliga arbetet med sina dansare.

Gaga är ett nytt sätt att skaffa sig kunskap och självmedvetande genom din kropp. Gaga ger en ram för att upptäcka och stärka din fysik samt utveckla vighet, kondition samtidigt som du öppnar dina sinnen och din fantasi.

Om pedagogen

Emma Rozgoni är född i Sverige och utbildad i Norge. Efter att i flera år ha arbetat med GAGA tillsammans med Ohad Naharin och Batsheva Dance Company samt ett års utbildning i the GAGA Teacher Program är hon sedan 2012 certifierad GAGA instruktör. Emma är baserad i Tel Aviv, Israel och reser ofta för att undervisa i Europa och de nordiska länderna. Hon har undervisat i Cullbergbaletten, Carte Blanche (NO), K Kvarnström & Co, Skånes Dansteater, Iceland Academy of the arts, Oslo National Academy of the art.

Läs mer om GAGA här: http://gagapeople.com/english/ 

Tillsammans med Kultur och utveckling/dans Region Jönköpings län och Dans i Sydost samt i samarbete med Kulturskolan Värnamo arrangerar vi även GAGA dancers för dansprofessionella/dansutövare i regionerna.

OBS !!

På grund av få anmälningar till GAGA Dancers i Värnamo på lördag har vi beslutat att flytta den till Växjö.

Ny plats och tid är alltså:

lördag 29 april kl. 14:00 i Norrtullsskolan

Regionteatern och Dans i Sydost arrangerar även möjlighet till resa till Värnamo för de som bor i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Kontakta Rebecca Yates för mer information och anmälan: dansisydost@regionteatern.se