Digital Scen

Här finns både gamla och nya föreställningar för er att titta på, helt kostnadsfritt. Sidan kommer att fyllas på med innehåll efter hand, håll utkik!

#efterförisdansdisco 29/5

Veckans tema: Havet! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Se filmen här

#efterförisdansdisco 22/5

Veckans tema: LÄSKIGT! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Varje fredag i 7 veckor, med start idag den 24/4, klockan 15.30.

Se filmen här

#efterförisdansdisco 15/5

Veckans tema: Rymden! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Varje fredag i 7 veckor, klockan 15.30

Se filmen här

Presskonferens 26/5

Klockan 10.00 den 26 maj publiceras vår digitala presskonferens här. Vår scenkonstchef och VD Therese Willstedt guidar dig igenom presskonferensen och många härliga nyheter presenteras. ⁠Bland annat sänker vi biljettpriserna så att alla som önskar ska kunna uppleva kvalitativ scenkonst med sina nära och kära utan att det ska kosta skjortan! ⁠Välkomna till en höst fylld av scenkonst!

Se här t.o.m. 31/5

#efterförisdansdisco 8/5

Veckans tema: Regnbågar & Kärlek! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Varje fredag i 7 veckor, klockan 15.30

Se filmen här

#efterförisdansdisco 1/5

Veckans tema: Färgfest! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Varje fredag i 7 veckor, klockan 15.30

Se filmen här

#efterförisdansdisco 24/4

Veckans tema: Premiär! Till er som är hemma, på förskolan, eller ni som är någon helt annanstans. Vi finns här för er. Tillsammans med er vill vi sprida kärlek och positiv energi. Därför bjuder vi in er till att röra er och skapa glädje med oss. På #efterförisdansdisco!

Varje fredag i 7 veckor, med start idag den 24/4, klockan 15.30.

Se filmen här

Lust

I hundratals år har kvinnans lust och sexualitet tillhört någon annan än henne själv. Hur gick det till? När blev den någon annans? Och inte minst – vems är den nu? Genom samtal och intervjuer med kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund har vi utforskat vad kvinnlig lust är idag. Åldersgrupp: 15 år och uppåt.

Se filmen här

Scenkonst som
rör oss alla!

Vi skapar scenkonst som är aktuell och modig. Genom vår kulturella och samhällsengagerande verksamhet bjuder vi in barn, unga och vuxna att delta och själva bidra till vad vi gör.

Vår scenkonst

Scenkonst för barn och unga

Vi är så stolta över vårt program för barn och unga. Gå till kalendern och kolla in alla spännande evenemang för unga.

För barn & unga

Ta del av våra nyheter: