Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Erbjudanden

Ta del av våra förmånliga erbjudanden. Som Stammis har du rabatt på alla våra föreställningar och får information om vad som händer på teatern före alla andra. Är du student har du möjlighet att bli studentmedlem och för en engångskostnad kunna gå på alla våra evenemang gratis! Alla våra erbjudanden gäller både i Växjö och Karlshamn om inte annat anges.

Studentkortet

Ta del av Växjös rika kulturliv för en billig peng. Vid uppvisande av studentkort kan du köpa Regionteaterns Studentkort för endast 499 kr. Med Studentkortet får du gå på hur många föreställningar du vill gratis, exklusive premiärer. Du får också kostnadsfritt deltaga i våra workshops och andra evenemang i mån av plats.

Pris 499 kr 

Vill du köpa ett Studentkortet? Kontakta: Telefon: 0470-70 05 00 eller 0470-70 05 13 (tis-fre) under kontorstid, eller köp ett i Regionteaterns biljettkassa på Västergatan 24 under kassatid. Kassan har öppet en timme före aktuellt arrangemang om inte något annat anges.

Stammiskortet

Låt det bli en riktigt god vana att gå på Regionteatern

Låt dig förtrollas av våra teateruppsättningar, bli fullständigt tagen av våra unika dansgästspel, bli uppdaterad och smart av vårt skarpa och aktuella innehåll Scen Torsdag, låt Medborgarscenen öppna dina ögon och ditt hjärta…

Med vårt stammiskort får du:

  • Välja en föreställning gratis
  • Köpa biljetter till stammispris
  • Stammisträff och gofika med regissörer, skådespelare, kostymörer m.fl.
  • Inbjudningar till att vara referens- och provpublik
  • Gratis kaffe efter maten

Pris 200 kr 

Vill du köpa ett Stammiskort? Kontakta: Telefon: 0470-70 05 00 eller 0470-70 05 13 (tis-fre) under kontorstid, eller köp ett i Regionteaterns biljettkassa på Västergatan 24 under kassatid. Kassan har öppet en timme före aktuellt arrangemang om inte något annat anges.

Scenkonst som
rör oss alla!

Vi skapar scenkonst som är aktuell och modig. Genom vår kulturella och samhällsengagerande verksamhet bjuder vi in barn, unga och vuxna att delta och själva bidra till vad vi gör.

Vår scenkonst