Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Skolombud

Om du arbetar inom skolan kan du vara skolombud hos Regionteatern Blekinge Kronoberg. Som skolombud får du information om våra uppsättningar och kan i god tid förhandsboka biljetter till dina elever.

Du blir inbjuden till lärarvisning under föreställningens repetitionstid innan premiär och får där se föreställningen samt få en inblick i tankar bakom lärarmaterial och process.

Vi arbetar med referenspublik och provpublik till alla våra föreställningar. Om du är intresserad av att följa en process närmare tveka inte att höra av dig!

Hör av till Marie Björkman: marie.bjorkman@regionteatern.se, 0470-70 05 06 eller David Schagerström: david.schagerstrom@regionteatern.se, 0470-70 05 02 för mer information eller för att anmäla dig som skolombud.

Som lärare och kultursamordnare erbjuds du en kostnadsfri förhandsvisning i repetitionsperioden och/eller premiärveckan av varje uppsättning. Likaså får du en introduktion till lärarmaterialet – Allt för att du ska kunna förbereda dig och dina elever på kommande scenkonstupplevelse! Platserna är dock begränsade så det är först till kvarn som gäller.

För mer information: andreas.dahl@regionteatern.se

Anmäl dig till en visning hos David Schagerström: 
david.schagerstrom@regionteatern.se eller tlfnr. 0470-70 05 02

Ta del av våra nyheter: