Lediga tjänster

 

Försäljningschef / Sales Manager

 

Vill du ha ett av Småland/Blekinges mest intressanta jobb inom Marknad/Sälj? 
Regionteatern Blekinge & Kronoberg söker nu en driven försäljningschef med marknadsansvar! 

Din huvuduppgift blir att ansvara för och utveckla teaterns försäljningsstrategier och säljrutiner och att utveckla ett mer proaktivt externt kommunikationsarbete. Detta innefattar även att kontinuerligt stärka verksamhetens nya varumärke som lanserades i augusti 2018.

Du får ansvaret för vår säljavdelning med marknadsansvar innefattande personalansvar och budgetansvar. Eftersom vi är en liten och effektiv organisation kommer du att få arbeta både operativt och strategiskt med uppgifter från rent säljarbete till övergripande marknadsarbete inkluderande framtagning av marknadsplaner och handlingsplaner. 

Du ingår i Regionteaterns ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vi tror du har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och några års erfarenhet av att leda strategiskt marknadsförings/kommunikationsarbete.

Det är också viktigt att du är resultatorienterad och har förmågan att skapa arbetsglädje och entusiasm hos dina medarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom kulturområdet, scenkonstområdet eller publicistisk verksamhet är det en stor fördel, men inget absolut krav.

Regionteatern Blekinge & Kronobergs övergripande mål är att fylla sina salonger med en bred publik genom att aktivt nå nya målgrupper och samtidigt behålla den trogna publiken. Du kommer att spela en nyckelroll i detta arbete!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Mats Högström vid Högström & Co, tfn. 0470-70 56 30. Din ansökan behandlas konfidentiellt, inledningsvis även gentemot uppdragsgivaren. 

SÖK TJÄNSTEN HÄR