Lust. Foto Sara Galbiati.

Lust

Skrämmande, vacker och alldeles underbar

Köp biljetter

Spelas Våren och Hösten 2019

I hundratals år har kvinnans lust och sexualitet tillhört någon annan är henne själv. Hur gick det till? När blev den någon annans? Och inte minst, vems är den nu? Genom samtal och intervjuer med kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund har vi utforskat vad kvinnlig lust är idag. LUST tar med dig på en scenisk resa över knottrig hud och fladdrande hjärtan. Ta del av kvinnors sanna berättelser om kroppsglädje och kroppsskam, borttappat begär och nyväckt åtrå, kärlekssmärtor och längtan. Låt dig överraskas, tröstas, roas och inspireras av en föreställning som tar kvinnors kroppar, känslor och tankar på djupaste allvar. Vi tar fram det hjärtliga, humorn och allvaret i den sexuella lusten. Räkna med boost!

Recension SMP: “Det var längesedan, om en ens någonsin, som jag såg en så bra pjäs utifrån “fältstudier” om kvinnans lust och sexliv. Dokumentärt och underhållande, modigt och brett. Tre skådespelare tolkar tre åldrar med dynamik och rörelse.” – Tina Kristina Persson Läs mer här

Publikröst, Ann Petrén”Tre generationer kvinnor samtalar om lust o sexualitet o om rätten till sin egen kropp, hur ofta händer det? Inte så ofta. Varför inte? Är skamligt med lust eller är vi bara blyga ? En dörr öppnades mot att kanske våga tala med varandra om detta och inte låta tex porrindustrin eller andra misogyna  kulturer definiera vår lust o våra kroppar.”

Se reportage från SVT om Lust: Läs mer här

Föreställningsdatum

Lust kommer tillbaka till Växjö i höst. Kan du inte vänta finns det fortfarande biljetter kvar i Åfors, på internationella kvinnodagen den 8 mars kl 18.30. Köp biljetter HÄR (länk till Åforsteatern)

Medverkande

Saskia Husberg
anja lek paulsson
Anja Lek Paulsson
Leonie Vincent
Léonie Vincent
HELENA SANDSTRÖM CRUZ
HELENA SANDSTRÖM CRUZ
ERIKA SJÖDIN
MAGNUS GRENSTEDT
IRMELI STRAND