Pul So

 

Pul So är en flamencoföreställning som utgår från något så essentiellt som hjärtats bultande. Med passion, intensitet och brinnande lust stampar Sofia Castro sig igenom projicerade cirkulationssystem och pulserande färgsprak. 

Köp biljetter
pul so

Verket är inspirerat av samtal med kardiologen Lars Rune – konversationer om den fysiologiska orsaken till hjärtats slag, om vad det är som får det att slå och varför det dunkar. I ständig puls och till rytmisk livemusik levereras het flamenco med människans livspump i fokus – hjärtat.

Kort om Koreografen och Musikern

Sofia Castro är en dansare och koreograf som främst intresserar sig för flamenco och möjligheten att fördjupa och utveckla dansstilen. Hon har medverkat i ett flertal produktioner – inte bara som dansare, utan även som skådespelare och musiker. Sofia har sin bas i Sverige men arbetar även internationellt med flertalet samarbetsprojekt. Anna Petrini är en av de fåtal som bemästrar det närmast unika instrumentet kontrabas blockflöjt. Hon är en välrenommerad musiker inom nutida och tidig musik och inbjuds till internationella festivaler internationellt både som solist och kammarmusiker.

Trailer Pul So

pul so evenemang

Speldatum

Sofia Castro
Anna Petrini (kontrabas blockflöjtist)
Johan Moberg (gitarr)
Miguel Angel Regalado
Johan Moberg
Jacob Hellner
Majk Jutbo
Miguel Angel Regalado
Danish Saroee

Köp biljett på Ticketmaster

Köp biljetter
 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/SARO6298.jpg

  "WOW!"

  Publikröst

 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/H1D2266.jpg

  "Anyone who missed the fascinating show last night in Stockholm, you definitely missed something! It's not enough to describe with words. It was just AMAZING! I have to mention that I forgot to breath at some point! It was the same for many others, I could hear! Breathtaking! Fabulous!"

  Publikröst

 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/DSC0423a.jpg

  "Pul So en föreställning utöver det vanliga med Sofia Castro."

  Publikröst

 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/SARO6902.jpg

  "OMG! This show last night! Definitely the most unique show i've even seen and experienced! Well done Sofia Castro! Of course it was sold out!"

  Publikröst

 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/sofia_1974.jpg

  "Ibland träffas man rakt in i hjärtat, benmärgen, varje cell, själen...av något som är omöjligt att beskriva i ord...just för att orden inte räcker till... Premiären ikväll på föreställningen Pul So av och med Sofia Castro tog mig till en annan nivå...en djupare nivå där jag alltid vill vara. Alltid. Och aldrig glömma bort den mera... "

  Publikröst

 • https://www.regionteatern.se/wp-content/uploads/2018/11/H1D2278.jpg

  "Jag var med om något magiskt ikväll. Sofia Castros föreställning PUL SO på Södra teatern var B R E A T H T A K I N G. Varje gång jag ser henne uppträda på scen kommer jag ett steg närmare kärnan av vem hon är som dansare och konstnär och vad hon vill säga mig, oss som mottagare."

  Publikröst