Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Hör så tyst det är

En brusande böljande hörlurskonsert

Hur låter sandkorn som faller nära ditt öra? Kan plastprassel kännas som en brinnande brasa, och kan luften i mina lungor skapa ett ljudande landskap när jag andas?
Välkommen in i en värld där allting låter, och där vi tillsammans med barnen, utforskar vad som hörs och inte hörs och gemensamt skapar ett levande ljudkonstverk.

Hör hur ljud av sandkorn, vatten och mjuka mattor förvandlas med hjälp av hörlurar, datorer, mikrofoner, effekter och skapar en ljudkonsert, allt i samarbete med publiken och där alla är delaktiga.

Hör så tyst det är är en interaktiv hörlursföreställning skapad av scenkonstkollektivet Nyxxx, som byggt upp en tekniskt avancerad ljudvärld och som med barnens hjälp förvandlar den världen till en gemensam berättelse.

Nästa speldag

22 februari, 2022

Plats: Regionteatern,Växjö

23 februari, 2022