Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Sufflören

Jag sufflerar. Alltså är jag. Inte.

Flyttad till våren 2021 pga Covid-19.

”Jag sufflerar. Alltså är jag. Inte. Jag har inget behov av att synas. Och existerar det gör man ju ändå.”
Med gränslös humor, i rasande tempo och oväntade vändningar får vi möta Sufflören som hittat sin perfekta plats i världen. Som trivs med att behövas som mest när han märks som minst. Som med stor yrkesstolthet utför sin uppgift med precision och om-sorg, allt från det specialinköpta prasselfria manuspapperet t

ill de diskreta kläderna.

Ingen älskar teatern så mycket som Sufflören.
Men tänk om teatern inte behöver honom?
Sufflören är en allmänmänsklig berättelse om en längtan att bli sedd, om rätten att existera och om den stora kärleken till teatern.

Olof Bergström hör till Regionteaterns fasta ensemble och han har setts i en mängd roller, bland annat Hissvägraren, Stenjätten, Clownen Jac, Brott och Straff och Varje Våg.

Dag Norgård har regisserat över 100 föreställ-ningar runt om i Sverige. På Regionteatern har han tidigare regisserat bl a Tolvskillingsoperan och de uppskattade monologerna Hissvägraren, Ondskan och Luffarens dröm.

Nästa speldag

Maskör