Mat & Dryck i Scenkonstbaren

I samarbete med PM & Vänner

I samband med våra föreställningar kan vi stolt erbjuda mat och dryck från prisbelönta PM & VännerUnder kvällsföreställningarna öppnar vi dörrarna till Scenkonstbaren kl 18.00.

I Scenkonstbaren serveras smått och gott, baren bjuder på ett spännande sortiment av öl, härliga viner och inte minst roliga alkoholfria alternativ. Menyn kommer att växla beroende på säsong.

I princip är det såhär, händer det något på eller omkring scen på Regionteatern kvällstid så är Scenkonstbaren öppen, en stund före evenemanget, under eventuell paus och eventuellt eftersnack.

Vi ser fram emot många spännande möten, vågade analyser och berikande samtal!

Menyn

Menyn växlar en del beroende på säsong. Läs mer om vad som serveras här på sajten och förbeställ mat via Biljettcentrum eller Ticketmaster.senär du bokar dina biljetter.

Just nu serveras det smörrebröd och säsongens dessert, räksmörgås alternativt vegansk smörgås. Och i baren gömmer sig ett spännande sortiment av öl, härliga viner och inte minst roliga alkoholfria alternativ. Du kan förboka mat genom länken nedan.

Vi ses i Scenkonstbaren!

Pm & Vänner. Logga för restaurang PM & Vänner
Regionteatern. Smörrebröd med avocado och créme fraiche, från PM&Vänner

Förboka mat

Har du några frågor eller vill förbeställa mat till ditt nästa besök hos oss? Beställ på nätet: Ticketmaster.se, ring 0470-70 05 13 eller maila oss!

Matbeställningar måste göras senast dagen före evenemanget kl 14.00!


Klicka här för maila oss

Kommande Evenemang

Ta del av våra nyheter: