För arrangörer

Här hittar du information som är värdefull för dig som arrangerar någon av våra föreställningar.

Sufflören

Med gränslös humor, i rasande tempo och oväntade vändningar får vi möta Sufflören som hittat sin perfekta plats i världen. Som trivs med att behövas som mest när han märks som minst. Ingen älskar teatern så mycket som Sufflören. Med tänk om teatern inte behöver honom?

Utbudsblad
Regionteatern. Balladen om Nygatan 8

Balladen om Nygatan 8

I en visuell musikföreställning fylld med Cornelis Vreeswijks underbara musik och mångbottnade texter får vi möta ett par som lever ett lugnt och inrutat liv i ett hus på Nygatan 8. Men så, plötsligt en dag flyttar det in en okänd familj i deras hem. En tragikomisk och musikalisk feelgood om två familjers kamp för att leva sida om sida.

Utbudsblad

Hör så tyst det är

Hur låter ett sandkorn som faller mot ett fat? Är rörelsen över en matta kanske en rytm att dansa till? Hör så tyst det är en interaktiv upplevelse, skapad av scenkonstkollektivet Nyxxx, där publiken och skådespelare tillsammans skapar en berättande konsert utifrån ljudande scenografi. Med hjälp av hörlurar, datorer, mikrofoner, effekter och annan modern musikutrustning utforskar vi vad som hörs och inte hörs.

Utbudsblad

Dumma teckning

Mint vill rita lika fint som storasyster. Men det är svårt. Allt blir bara fel. Allt blir bara fult. Och vem har egentligen sagt att hur man ska rita en katt? Vem har sagt att havet måste målas blått? Fritt efter Johanna Thydells och Emma Adbåges fantastiska bilderbok Dumma teckning skapar Regionteatern Blekinge Kronoberg ett kolorerat drama för de minsta.

Utbudsblad

Jag springer

En timme efter sin dotters död börjar han springa och kan sedan inte sluta. Mitt i sorgen, förlusten och orättvisan blir löpningen en väg in i ett tillstånd av frihet där han känner sig lätt, fri och stark.
Han kan andas igen. Och kanske kan han på så vis åter komma nära sin avlidna dotter.
Pjäsens baseras på journalisten Anders Legarth Schmidts blogg, i danska tidningen Politiken, om hans egen erfarenhet efter dotterns död i cancer.

Utbudsblad

Beställ reklammaterial

Här beställer du reklammaterial till din produktion. Har du fler produktioner från oss är det viktigt att du gör fler beställningar.

Klicka här