Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

För arrangörer

Här hittar du information som är värdefull för dig som arrangerar någon av våra föreställningar.

Dumma teckning

Mint vill rita lika fint som storasyster. Men det är svårt. Allt blir bara fel. Allt blir bara fult. Och vem har egentligen sagt att hur man ska rita en katt? Vem har sagt att havet måste målas blått? Fritt efter Johanna Thydells och Emma Adbåges fantastiska bilderbok Dumma teckning skapar Regionteatern Blekinge Kronoberg ett kolorerat drama för de minsta.

Utbudsblad

Tage & Monica

Regionteatern Blekinge Kronoberg bjuder på ett poetiskt sångspel och en kväll i nostalgins tecken. Vi minns, nynnar med och får vara tillsammans. I ny regi av Regionteaterns Saskia Husberg. Det blir en magisk kväll med livemusik, en pianist, vår alldeles egna Hanna Elwe som Monica och Björn Johansson Boklund som allas vår Tage.

Utbudsblad

Sufflören

Med gränslös humor, i rasande tempo och oväntade vändningar får vi möta Sufflören som hittat sin perfekta plats i världen. Som trivs med att behövas som mest när han märks som minst. Ingen älskar teatern så mycket som Sufflören. Med tänk om teatern inte behöver honom?

Utbudsblad

Nederlaget

Nederlaget är en knäpp, oväntad, ologisk, fysisk, humoristisk klassrumsföreställning. Föreställningen vänder blicken (och kroppen) mot gruppdynamik, att vara en i gänget, att tillhöra ett lag, att heja på ett lag, att “ta en för laget”, att offra sig, att se det gemensamma målet. ELLER att vara lagets felande länk…

Utbudsblad

Rörliga rader

Rörliga Rader är ett koncept där en saga förkroppsligas genom dans och rörelse. Berättelsen ges tredimensionellt liv när dansarna leker med bokens känslor och språk och tillför ytterligare perspektiv till det lästa ordet.

Utbudsblad

Jag springer

En timme efter sin dotters död börjar han springa och kan sedan inte sluta. Mitt i sorgen, förlusten och orättvisan blir löpningen en väg in i ett tillstånd av frihet där han känner sig lätt, fri och stark.
Han kan andas igen. Och kanske kan han på så vis åter komma nära sin avlidna dotter.

Utbudsblad

Beställ reklammaterial

Här beställer du reklammaterial till din produktion. Har du fler produktioner från oss är det viktigt att du gör fler beställningar.

Klicka här