För arrangörer

Regionteaterns Logga i PNG

Barnen från ljuder

Åk 4-6.

BARNEN FRÅN LJUDER är en föreställning för mellanstadiet som bygger på dokumentärt material. Med utgångspunkt i intervjuer med barn om deras erfarenheter av att vara ny, på en plats eller i en grupp, utforskar vi hur det är att börja om, att minnas tillbaka och att bygga något nytt.

Utbudsblad

Guldet

Guldet är borta! Sjöjungfrun är ledsen och gråter. Modige Måns söker i vattnet, på slottet och ända ner i underjorden. Han möter gudar med pengaproblem, hungriga jättar och en sorgsen gammal drake. Vad är det som gör att alla vill ha guldet och varför blir alla som har det så konstiga?

Utbudsblad

Skådespelaren

”Skådespelaren” är ett kollage från ett teaterliv, från det där avgörande ögonblicket när teater blir allt. Genom auditions och turnéer. Om scenskräck och eufori. Från fiaskon till succéer. Det blir en berättelse om konsten, och livet mitt i den.

Om lusten och rädslan för vad som finns där bakom…

Utbudsblad

Skogen

Från 3 år – F-klass.

Med utgångspunkt från barns egna tankar om rädslor och läskigheter, sammanflätat med ljudvärlden som uppstår bygger Hedvig Claesson ett musikaliskt äventyr för de minsta. Detta är en berättelse som tar avstamp i den småländska magiska skogen befolkad av granar och tallar, mörker och ljus, kvistknak och vindsus.

Utbudsblad

Jag ser dig

Åk 7-9.

Dansföreställningen ”Jag ser dig” handlar om identitet. Min identitet. Din identitet. Vår identitet. Deras identitet. Vi tar ett steg till och undersöker vad som gör oss till ett Vi och vad som skiljer Oss från ett Dem?
I föreställningen Jag ser dig får du genom dans följa med oss på en resa där vi undersöker hur jag blir till i relation till den andre.

Utbudsblad

Ett år av magiskt tänkande

Ett år av magiskt tänkande leder dig igenom det ofattbara och det stora svarta. En ljus berättelse skriven i det största mörker. Vad händer dig om du utsätts för den chock och sorg som hon hamnar i. Det är möjligt att sorg visar sig vara ett ställe ingen av oss känner till förrän vi kommer dit.

Utbudsblad

Beställ reklammaterial

Här beställer du reklammaterial till din produktion. Har du fler produktioner från oss är det viktigt att du gör fler beställningar.

Klicka här