Regionteatern. Dansgrupp mitt i rörelsen.

Dans, dans, dans!

Du behöver inte åka till varken New York, Sydney eller Paris för att uppleva dans i världsklass. Stanna i Växjö eller Karlshamn och ta del av vårt förstklassiga dansutbud!

Dans är, Dans har alltid varit och Dans kommer alltid att vara en naturlig del av vad det vill säga att vara människa och vad det vill säga att vara levande! Via dans kan vi uttrycka, förmedla och uppleva sådant som vi inte kan säga med ord – vi kan helt enkelt kommunicera bortom orden.  Dans är kontakt med både vår insida och utsida.

Välkomna till vår dansscen i Lokstallarna, Karlshamns kommun! Vår gemensamma ambition är att scenen ska bli en plattform för nationell utveckling av koreografi, locka internationella gästande scenkonstnärer och därmed bli ett internationellt forum för innovativ koreografisk scenkonst. Men framförallt vill vi stärka danskonstens roll och närvaro våra liv genom att involvera barn, ungdomar och vuxna i vår kommande dansverksamhet.

Varmt välkomna till vår dansscen i Karlshamn!

Regionteatern. Dans för Parkinsson.

Dans för Parkinson

Vi fortsätter i vår! Dans för dig med Parkinson finns redan på många ställen i Sverige och från och med i höst finns det även dansgrupper i Växjö och Ronneby.

Läs mer

Vad spelas och när?

Fängslande teater, dans, Scen Torsdag eller lunchpoesi? I vår kalender ser du alla våra när de spelas och var de spelas

Se vår utbud

Regionteatern. Foto på Saskia Husberg från Regionteaterns Ensemble.