Familjedag Växjö

Välkommen till Regionteaterns Familjedag – En dag där hela familjen kan dyka ner i teaterns magiska värld!

Hösten är i full sving, och med höstlovet – läslovet – följer en helt speciell höjdpunkt: Regionteaterns Familjedagar. Vi har förberett ett späckat program som erbjuder något för alla åldrar, men som framförallt är riktat till barn.

Familjedagen äger rum den 3 november på Regionteatern, Växjö. Denna dag kommer vi att erbjuda en rad roliga och spännande aktiviteter. Barnen kommer få chansen att prova teaterkostymer, njuta av ansiktsmaskmålning och mycket, mycket mer.

Dörrarna öppnar 09:45

Scenlabbet 10:00 – 11:00 (från 4 år)

Kurt Quo Vadis? 11:00 – 12:00 (rek från 6 år)

Nederlaget 14:00 – 14:45 (rek från 12 år)

Pågående aktiviteter 10:00 – 15:00

Blackout poetry – Skapa Poesi med hjälp av att ”låna” en färdig text. Välja ut de ord som är intressanta och tilltalar dig och stryka övriga ”ointressanta” ord med svart färg.

Kostymprovning – Nu tar vi med oss massor av olika och roliga kostymer från teatern som barn och vuxna får prova.

Masktillverkning – Vi kommer att tillhandahålla alla material som behövs för målningen av ansiktsmasker, inklusive färg, penslar och olika mönster. Vi uppmuntrar både barn och vuxna att delta och ha kul tillsammans.

Välkommen till en dag fylld med skratt, kreativitet och kultur!

Föreställningarna och scenlabbet kostar, men alla övriga aktiviteter är helt gratis.

Regionteaterns Familjedag i Växjö – en magisk dag för hela familjen.

Vi ses på höstlovet!

Biljetter och information

Handbok För Husmödrar

Nästa tillfälle: 24 maj, 2024, Ringsberg, Växjö