Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Lärarvisningar

Få en förhandstitt på kommande föreställningar

Som lärare och kultursamordnare erbjuds du en kostnadsfri förhandsvisning i repetitionsperioden och/eller premiärveckan av varje uppsättning. Likaså får du en introduktion till lärarmaterialet – Allt för att du ska kunna förbereda dig och dina elever på kommande scenkonstupplevelse! Platserna är dock begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Fill out my online form.

Aktuella föreställningar

För mer information kontakta David Schagerström: david.schagerstrom@regionteatern.se eller tlfnr. 0470-70 05 02

Hör så tyst det är 2/9 kl 17.00-19.00

Hur låter ett sandkorn som faller mot ett fat? Hör så tyst det är en interaktiv upplevelse, skapad av scenkonstkollektivet Nyxxx, där publiken och skådespelare tillsammans skapar en berättande konsert utifrån ljudande scenografi. Med hjälp av hörlurar, datorer och annan modern musikutrustning utforskar vi vad som hörs och inte hörs.

Anmäl dig ovan
Dumma teckning

Dumma Teckning 22/9 kl 17.00-19.00

Mint vill rita lika fint som storasyster. Men det är svårt. Allt blir bara fel. Allt blir bara fult. Och vem har egentligen sagt att hur man ska rita en katt? Vem har sagt att havet måste målas blått? Fritt efter Johanna Thydells och Emma Adbåges fantastiska bilderbok Dumma teckning skapar Regionteatern Blekinge Kronoberg ett kolorerat drama för de minsta.

Anmäl dig ovan