Lärar- & inspirationsmaterial

Lärar- och inspirationsmaterial Här finns material och tips för er som vill använda förarbeten inför en föreställning samt efterarbeten - som ni kan arbeta vidare med tillsammans. Våra lärarhandledningar ger dig som lärare/pedagog möjlighet att fördjupa dig ytterligare i föreställningens tematik och få tips på både övningar, artiklar och övrigt textmaterial.

Varje föreställning bygger på speciella frågeställningar och en särskild tematik. Våra lärarhandledningar hjälper dig som lärare/pedagog att förbereda dig och fördjupa dig ytterligare i föreställningens tematik och få tips på både övningar, artiklar och övrigt textmaterial – som ni kan arbeta vidare med tillsammans.

Vårt lärarmaterial skickas i god tid till alla som bokat föreställningen.

Lärarhandledningar till våra föreställningar hittar du här på sidan.

Tveka inte att höra av dig till David Schagerström, david.schagerstrom@regionteatern.se, om du har några frågor eller tankar.

Här är vår lärarhandledning för föreställningen Ljusets Rike 2039.


Lärarhandledning-Silent Disco


Lärarhandledning-Ljusetsrike 2039

Regionteatern, dansscen. Bild tagen i ett häftigt danssteg.

Skapande skola

Regionteaterns inspirerande pedagoger erbjuder fler olika projekt inom skapande skola, både fristående projekt och efterarbeten kopplade till föreställningar. Med hjälp av övningar och diskussioner fördjupas elevernas upplevelse av det de har sett.


Läs mer

Frågor kring våra barn/ungdomsproduktioner

David Schagerström Telefon: 0470 – 70 05 02

Ta del av våra nyheter: