Information med anledning av coronaviruset. Läs mer

Hon finns inte med på fotografiet

Vad händer med en människa som blir fråntagen sitt sammanhang?

Missa inte vårt JULERBJUDANDE! 50% på ordinarie priser på vårens biljetter fram till 24 december!

En familj. Fyra människor. Fyra perspektiv. Och någon som valt att inte vara med.

Hon finns inte med på fotografiet undersöker tematiken uteslutning ur familjen. Vad händer när en familjemedlem väljer att avvika. Vad gör det med dom som blir kvar? Och skulden. Vem bär den?

I denna täta, sorgliga och humoristiska pjäs undersöker dramatikern Paula Stenström Öhman hur uteslutning ur familjer påverkar oss.

I intervjuer med människor som både uteslutits och som valt att utesluta sig själva läggs ett pussel kring vad som händer i oss när vi bryter de familjestrukturer som byggts upp runtomkring oss. En föreställning om det svåraste och vackraste vi har, varandra.

Regionteatern fortsätter att vända och vrida på familjetematiken, på bilderna och förväntningarna vi bär av begreppet familj, samtidigt som vi återvänder till det dokumentära spåret då manuset utgår från verkliga vittnesmål som vävts samman till en berättelse om familj, minnen och längtan.

Nästa speldag

19 februari, 2022